Website laten maken

web-site-foto-Banana-Online-Marketing

Hoe kunnen wij helpen bij uw nieuwe website?

Naast een bron van inkomsten bijvoorbeeld bij webshops is uw website ook uw visitekaartje. Hier zou alle informatie moeten staan over uw bedrijf en de producten of diensten die u levert. Bij Banana Online Marketing hebben wij ervaring met meerdere website systemen ook wel CSM (content management systemen) genoemd. Lees hieronder op de met welke systemen wij ervaring hebben en de meest gestelde vragen over het uitbesteden van uw website (FAQ). Of neem via de onderstaande knop meteen contact met ons op!

Contact opnemen!
Wordpress logo Banana Online Marketing
Wix logo Banana Online Marketing

Wordpress

Wij hebben veel ervaring met het bouwen van websites in WordPress en dat is ook het platform wat we voor de meeste klanten gebruiken. Naast diensten websites en visite kaarten is WordPress ook erg goed te gebruiken om te bloggen. Daarnaast kunnen er ook producten in WordPress verkocht worden. Maar daar vertellen we hieronder meer over. Hieronder staan de voordelen van Wodpress

Voordelen van WordPress:

 • Zeer flexibel
 • Grote adoptie (veel plugin’s)
 • Gebruiksvriendelijk

 

Nadelen van WordPress:

 • Geen automatische updates zoals bij Wix, Lightspeed & Mijn webwinkel.
 • Onderhoud nodig één keer in de drie tot zes maanden.
 • Aparte hosting nodig voor de website

Wix

Wanneer het budget wat kleiner is en er weinig flexibiliteit nodig is dan kunnen we ook een website bouwen in Wix. Hierbij kan de klant meer pagina’s zelf bouwen waardoor het een stuk goedkoper wordt om de website op te zetten. Ondanks dat het mogelijk is raden wij niet aan om Wix te gebruiken voor een webshop. Dit omdat de onderstaande platforms hier beter in in zijn. Hieronder staan de voordelen van Wix.

Voordelen van Wix:

 • Kan goedkoop zijn
 • Gebruiksvriendelijk
 • Automatische updates en hosting.

Nadelen van Wix:

 • Minder flexibel
 • Weinig plugins
lightspeed logo Banana Online Marketing
magento-2-module-copy-Banana-Online-Marketing

Lightspeed & Shopify (webshops)

Wanneer u een webshop wilt bouwen en geen of weinig onderhoudskosten wilt betalen dan raden wij aan om gebruik te maken van Lightspeed of Shoppify. Beiden webshop systemen zijn erg goed en bedien worden wereldwijd gebruikt. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een keuze maken tussen één van deze twee systemen. Beide systemen lijken erg veel op elkaar en daarom hebben wij ze samengevoegd. Hieronder staan de voordelen van deze webshop systemen.


Voordelen van WordPress:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Automatische updates & hosting
 • Geen extra onderhoudskosten.

 

Nadelen van WordPress:

 • Minder plugin’s dan bij WordPress (niet alles is mogelijk).
 • Hogere maandelijkse kosten.
 • Minder flexibel

Magento 2.0 & Salesforce ecommerce

Tot slot hebben wij ook ervaring met e-commerce platformen als Magento 2.0 en Salesforce e-commerce cloud (vroeger Demandware). Wij hebben ervaring met het werken met deze systemen. Echter het wordt pas voordelig om voor deze platformen te kiezen als u al een bestaande webshop heeft die meer dan 500K aan omzet per jaar heeft. Deze systemen zijn namelijk duurder in de onderhoud en hebben vaak development nodig van programmeurs en daardoor wordt het duurder om deze webshops te onderhouden. Voor het MKB en middelgrote ondernemingen raden wij daarom ook af om deze webshops te gebruiken.

 

Voordelen van Wix:

 • Veel ingebouwde functionaliteit
 • Veel plugin’s (vooral voor Magento 2.0).
 • Ook mogelijkheid voor Omnichannel (fysieke winkel)

 

Nadelen van Wix:

 • Minder plugin’s dan bij WordPress (niet alles is mogelijk).
 • Hogere maandelijkse kosten.
 • Minder flexibel

Veelgestelde vragen over websites laten maken / FAQ

Heb ik een website nodig?

In het kort, ja. Iedere zelfstandige ondernemer doet er goed aan om een website online te hebben staan ter promotie van het bedrijf. Op deze manier vergroot je de vindbaarheid van jou bedrijf en je laat klanten zien wat je kan. Wij raden iedere ondernemer aan om een website (te laten) bouwen.

Mijn website is meer dan 10 jaar oud moet ik een nieuwe?

Als uw website meer dan 10 jaren oud is dan is er een grote kans dat u een nieuwe website nodig heeft. Naast dat uw design waarschijnlijk verouderd is kan het ook zijn dat uw website (nog) niet geoptimaliseerd is voor mobiel. In de volgende vraag leest u daar ook meer over.

Waarom moet een website geoptimaliseerd zijn voor mobiel?

In de afgelopen jaren is aantal bezoekers dat via mobiel de website bekijkt enorm gegroeid. Deze is zelfs zo sterk gegroeid dat er tegenwoordig meer dan 50% van de bezoekers via de mobiel op de website is gekomen. Hierdoor is het erg belangrijk dat de website past op het kleine scherm voor mobiele telefoons. We noemen dit ook wel de mobiele optimalisatie. Google zag deze trend al aankomen en hebben daarom de voorkeur gegeven aan websites die ook geoptimaliseerd zijn voor mobiele telefoons. En daarom is het ook voor SEO-optimalisatie belangrijk dat uw website geoptimaliseerd is voor de huidige smartphones.

Wat is een plugin?

Een plugin is een stukje code die een websiteontwikkelaar heeft geschreven om bepaalde functionaliteit aan de website toe te voegen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je graag een filmpje of een mooie foto als slider wilt toevoegen aan de homepage voor je website. Hier kan je vaak een plug-in voor gebruiken zodat dit niet op maat gemaakt hoeft te worden. Net als apps zijn er duizenden verschillende plugins voor bijv. Wordpress of Magento.

Welke websites raden wij af?

Wij raden af om te werken met Joomla en of Drupal websites. Deze websites zijn technischer ingesteld en daardoor erg lastig om als leek te onderhouden. Dit houdt in dat uw bij deze websites veel hulp nodig zou hebben van de webbouwer. En wij vinden het belangrijk dat de klant zelf alle belangrijke pagina’s zou moeten kunnen veranderen. Daarom raden wij af om met dit soort technische websites te werken.

Zit uw CMS-systeem er niet bij?

Naast de bovenstaande websitesystemen en platformen hebben wij ook ervaring met andere systemen die hier niet bijstaan. Mocht u daarom gebruik maken van een ander platform dan kunnen wij u nog steeds helpen. Of wij kunnen helpen om te migreren naar een beter platform.

Welke website past bij mij?

Wanneer u wilt weten welke website bij u past dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak om u te adviseren welke websitesysteem bij u past. Als u hier of hieronder op contact klikt dan kunt u een bericht sturen zodat wij een afspraak kunnen maken. Wij zien er naar uit om uw nieuwe of huidige website te bespreken.

Neem contact met ons op om uw eerste project te starten!

Ons proces

 • 1. Kennismaking

  Tijdens de kennismaking bespreken we onder de huidige pijnpunten en de mogelijkheden waar wij uw bedrijf mee van dienst kunnen zijn. Wij komen graag bij u op bezoek zodat we u en uw bedrijf beter leren kennen.

 • 2. Analyse van de huidige setup

  Tijdens de Analyse fase gaan wij uw huidige accounts beoordelen en analyseren we waar er mogelijkheden liggen. Nadat wij toegang hebben tot uw accounts analyseren we waar het laag hangend fruit hangt.

 • 3. Rapportage voor verbetering

  Alle bevindingen en aanbevelingen schrijven we op in een rapport en leveren wij bij u aan ter beoordeling.

 • 4. Contract & implementatie

  Aan de hand van de rapportage stellen wij samen een contract op over welke verbeteringen wij gaan doorvoeren en met welke kanalen we gaan starten. Deze worden tijdens de implementatie fase opgeleverd.

 • 5. Optimalisatie & Onderhoud

  Aan de hand van de rapportage stellen wij samen een contract op over welke verbeteringen wij gaan doorvoeren en met welke kanalen we gaan starten. Deze worden tijdens de implementatie fase opgeleverd.

 • 6. Groei & uitbreiding

  Vervolgens wordt er met de behaalde winst gekeken welke kanalen wij nog meer kunnen opschalen. En daarmee beginnen stap 2 en 3 weer opnieuw.

BANANA ONLINE MARKETING

Wij zorgen dat uw bedrijf in goede handen is. Waar wacht u nog op?

Alle diensten