BANANA ONLINE MARKETING: Wie zijn wij?

BANANA-ONLINE-MARKETING-de-pier-scheveningen-met-vuurtoren
BANANA-ONLINE-MARKETING-de-pier-scheveningen-met-vuurtoren

Full service online marketing agency voor het MKB en groter!

Als full-service online marketing agency kunt u voor al uw online marketing vragen bij ons terecht. Wij werken veel met freelancers en daarom kunnen wij altijd alle opdrachten aan. Want het is voor ons heel erg makkelijk om via ons netwerk op te schalen. Banana online marketing bestaand inmiddels zes jaren en wij zijn nog lang niet uitgewerkt. Binnenkort komt hier meer informatie over de freelancers waar wij mee werken. Heeft u een vraag of een project schroom dan niet en neem meteen contact op!

Neem contact op!
0
Specialisten
0
Blije klanten
0
Verstuurde facturen

Ons proces

 • 1. Kennismaking

  Tijdens de kennismaking bespreken we onder de huidige pijnpunten en de mogelijkheden waar wij uw bedrijf mee van dienst kunnen zijn. Wij komen graag bij u op bezoek zodat we u en uw bedrijf beter leren kennen.

 • 2. Analyse van de huidige setup

  Tijdens de Analyse fase gaan wij uw huidige accounts beoordelen en analyseren we waar er mogelijkheden liggen. Nadat wij toegang hebben tot uw accounts analyseren we waar het laag hangend fruit hangt.

 • 3. Rapportage voor verbetering

  Alle bevindingen en aanbevelingen schrijven we op in een rapport en leveren wij bij u aan ter beoordeling.

 • 4. Contract & implementatie

  Aan de hand van de rapportage stellen wij samen een contract op over welke verbeteringen wij gaan doorvoeren en met welke kanalen we gaan starten. Deze worden tijdens de implementatie fase opgeleverd.

 • 5. Optimalisatie & Onderhoud

  Aan de hand van de rapportage stellen wij samen een contract op over welke verbeteringen wij gaan doorvoeren en met welke kanalen we gaan starten. Deze worden tijdens de implementatie fase opgeleverd.

 • 6. Groei & uitbreiding

  Vervolgens wordt er met de behaalde winst gekeken welke kanalen wij nog meer kunnen opschalen. En daarmee beginnen stap 2 en 3 weer opnieuw.

Klanten & Referenties

Michel de Lange

Eigenaar: EliteTrapmatten.nl

“Wij zijn al jarenlang erg tevreden over de samenwerking met Banana Online Marketing. Toen wij in 2016 voor het eerst Google shopping hadden opgezet waren wij verbaasd over de grote impact. Daarnaast heeft Bol.com ons ook veel nieuwe opdrachten opgeleverd. Helemaal nu in de Corona tijd is Bol.com door het dak geschoten! Wij zien er naar uit om binnenkort onze website door Banana Online Marketing te laten vernieuwen en om nog lang samen te blijven werken.”

Marjolein Vermaesen

(Oud) Marketeer
Zuiderstrandtheater

“Wij vonden de samenwerking met Banana Online Marketing erg prettig. En het was erg fijn om de online marketing en de website bij één partij te hebben liggen. Ondanks een aantal kleine strubbelingen in het begin heeft Banana Online Marketing overal een antwoord op gevonden. Wij zijn erg tevreden met het resultaat in zo’n korte tijd!”

Corné Ran

Programmeur & Marketing Klassiek en Nieuwe Kerk
Zuiderstrandtheater

“In de afgelopen twee seizoenen hebben wij erg prettig samengewerkt met Banana Online Marketing. In beide jaren hebben wij een flinke impact gezien van de online marketing werkzaamheden in de bezoekers aantallen naar de website en in de verkopen van de kaarten. Wij zien er naar uit om volgend seizoen weer met elkaar samen te werken!”

BANANA ONLINE MARKETING

Wij zorgen dat uw bedrijf in goede handen is. Waar wacht u nog op?