Wat is Google Ads?

Banana Online Marketing Google_Ads_logo

En hoe kan Google ads uw bedrijf helpen?

Google is voor veel bedrijven het centrale punt in de online marketing. Naast de organische zoekresultaten (de niet betaalde resultaten) komen er ook veel bezoekers via Google Ads bij bedrijven binnen. Het gaat allemaal om vindbaarheid en Google heeft nog steeds een marktaandeel van 95% in Nederland. Daarmee zou Google dus altijd het #1 marketingkanaal moeten zijn voor alle bedrijven in Nederland en de rest van de wereld. Helaas is dit vaak niet het geval. Lees hieronder bij onze FAQ de meeste gestelde vragen over Google Ads. Of neem via de onderstaande knop meteen contact met ons op!

<Neem contact op!

Ons proces

 • 1. Kennismaking

  Tijdens de kennismaking bespreken we onder de huidige pijnpunten en de mogelijkheden waar wij uw bedrijf mee van dienst kunnen zijn. Wij komen graag bij u op bezoek zodat we u en uw bedrijf beter leren kennen.

 • 2. Analyse van de huidige setup

  Tijdens de Analyse fase gaan wij uw huidige accounts beoordelen en analyseren we waar er mogelijkheden liggen. Nadat wij toegang hebben tot uw accounts analyseren we waar het laag hangend fruit hangt.

 • 3. Rapportage voor verbetering

  Alle bevindingen en aanbevelingen schrijven we op in een rapport en leveren wij bij u aan ter beoordeling.

 • 4. Contract & implementatie

  Aan de hand van de rapportage stellen wij samen een contract op over welke verbeteringen wij gaan doorvoeren en met welke kanalen we gaan starten. Deze worden tijdens de implementatie fase opgeleverd.

 • 5. Optimalisatie & Onderhoud

  Aan de hand van de rapportage stellen wij samen een contract op over welke verbeteringen wij gaan doorvoeren en met welke kanalen we gaan starten. Deze worden tijdens de implementatie fase opgeleverd.

 • 6. Groei & uitbreiding

  Vervolgens wordt er met de behaalde winst gekeken welke kanalen wij nog meer kunnen opschalen. En daarmee beginnen stap 2 en 3 weer opnieuw.

BANANA ONLINE MARKETING

Wij zorgen dat uw bedrijf in goede handen is. Waar wacht u nog op?